KULTURNYTT: Agnes Hustler släpper helig låt om kvinnokamp

Uppdaterat: 4 feb. 2019

Lagom till helgen påminner den glödande debut-popstjärnan från norra polcirkeln, Agnes Hustler, oss om att kylan bara är temporär. Med hennes musik kommer det brinna till lite extra i pop-Sverige under 2019. Det här är bara uppvärmning!


Foto: Josua Enblom

Agnes nya singel My Atmosphere kan beskrivas som ett anthem som riktar strålkastarljusen mot kvinnlig excellens. Nyanserna i låten är många, och gör tillsammans med låttexten ett bra jobb med att förkroppsliga kvinnosläktets alla heliga krafter.


- Låten är en berättelse om vår, och våra förmödrars kamp och ett bevis på vår överlägsenhet och kommande världsdominans, säger Agnes ett pressmeddelande.


- Jag skrev My Atmosphere och började producera den i mitt sovrum i London efter en natt ute med mina girls. Jag vaknade upp ensam i killen jag gått hem med:s säng, med en främling bredvid mig. Mina erfarenheter är inget i jämförelse med vad mina systrar varit med om, deras berättelser gör mycket ondare och inspirerade My Atmosphere, bland andra låtar. Jag kände mig så totalt utnyttjad, arg och ledsen den morgonen att den kom till mig, säger Agnes.


Foto: pressbild

- De killar jag varit med har varit som kedjor, tunga att bära och oförtjänta av juvelen de slingrar sig runt. Dom bröt ner mig och använde mig, så att jag kunde komma tillbaka starkare, tack vare deras idioti, säger Agnes.


Foto: pressbild

Vill du höra mer från Agnes Hustler? Lyssna här!

Håll utkik för musikvideon till My Atmosphere - följ artisten här under tiden!


#EQUALIZERMAGAZINE

#EQtipsar