Skrivworkshop med Equalizer I Stockholm!

Uppdaterat: 29 nov. 2021Bild: Olympia Soe


Vässa pennorna och ta fram skrivblocken, för nu bjuder Equalizer Magazine in till skrivworkshop! VAR: Amphi, Hornstull, Stockholm NÄR: Lördagen 13:e november 2021, klockan 15–17 KOSTNAD: Gratis

Den här skrivworkshoppen riktar sig till dig som identifierar dig som tjej, icke-binär eller transperson – och är i åldern 16–30. Under två timmar kommer vi att göra gemensamma och individuella skrivövningar som syftar till att väcka skrivlusten och bli av med eventuella prestationskrav i samband med skrivandet. På workshopen pratar vi även om skrivande och hur vi ser på skrivande. Vi värnar om en god stämning och är inte här för att bedöma eller värdera, utan bara inspirera. Därmed välkomnar vi skrivande personer med olika erfarenhetsgrad och ingångar till skrivandet.

Skrivworkshoppen leds av Equalizers textredaktör Agnes Magdalenić Rijetković, som även är utbildad språkkonsult i svenska.


Gör så här Anmäl dig genom att skicka ett mejl till agnes@equalizermagazine.se där du skriver ditt för- och efternamn, mejladress samt telefonnummer. Skriv även om du har någon allergi eller dylikt, då det kommer att bjudas på fika. Det går bra att anmäla flera personer i samma mejl.

Ta gärna med eget block och penna, eller en dator om du föredrar att skriva på det.

Det finns ett begränsat antal platser på skrivworkshoppen – och det är först till kvarn! Så om du skulle anmäla dig och sedan råkar bli sjuk eller får andra förhinder får du gärna mejla oss om det, så att vi kan göra en reserv glad för platsen.