SLÄPP: MAYDAR SLÄPPER NYA SINGELN "BODY BAG"

Equalizer Magazine


Artisten, producenten och låtskrivaren Maydar är tillbaka med en uppföljare till den hämndlystna låten "Sweet talk". Den 1 april släppte hon "Body Bag", en låt som andas melankoli och desperation och skildrar den dramatiska berg- och dalbanan som följer efter att ha kommit på sin partner med att vara otrogen."Det är svårt att vara rationell när hjärtat blivit krossat i tusen bitar. Jag har nog aldrig låtit mig själv vara så irrationell och känslomässigt förstörd i en låt tidigare".


Maydar, som egentligen heter Alexandra Shanahan, släppte 4 singlar under 2018 och har uppmärksammats av P3, PSL och flertalet internationella musikbloggar. Det norska musikmagasinet Bands Of Tomorrow har listat henne som en av 19 svenska akter att hålla utkik efter under 2019 och hennes singel "TAXI" blev omnämnd som en av de 50 bästa låtarna från 2018 av musikguiden i P3.


"Body Bag" är långt ifrån det sista vi hör från Maydar i år. Innan sommaren kommer hennes första EP "Fool Me Twice" och hon jobbar redan på sin andra EP "Alohomora" som planeras att släppas under hösten 2019.


Lyssna senaste låten "Body Bag" här!


#EQUALIZERMAGAZINE

#MAYDAR